Novi Hilux 2019 Special Edition bo predstavljen na sejmu komercialnih vozil v Birminghamu

TOYOTA ФИНАНС

Na prihajajočem sejmu komercialnih vozil v Birminghamu v Veliki Britaniji bo Toyota predstavila novi Hilux 2019 Special Edition.

• Na voljo z dvojno kabino in posebno kabino z ekskluzivnimi detajli zunanjosti in notranjosti.
• Vse različice Hiluxa so opremljene z varnostnimi sistemi Toyota Safety Sense.
• V Evropi se bo prodaja novega modela začela avgusta 2019.


Na voljo bo z unikatno zunanjostjo in številnimi uporabnimi izboljšavami notranjosti. Poleg tega bosta na voljo dvojna potniška kabina s srednjim in visokim paketom opreme in različica s posebno kabino s srednjim paketom opreme.


Priljubljeni poltovornjak ima tudi po meri zasnovane detajle, med katerimi je treba izpostaviti črne in temno sive obrobe zračnika motorja, meglenk, ročajev na vratih kabine in prtljažnika ter pokrovov ogledal in vogalov zadnjega odbijača.


Poleg tega bodo različice, namenjene zahodnoevropskim trgom, opremljene z 18-palčnimi litimi platišči. Različice za vzhodnoevropske trge pa bodo na voljo z 18-palčnimi platišči v črni barvi.


Notranjost je v celoti zasnovana v črni barvi s kromiranimi poudarki in dekorativnimi elementi v izvedbi piano black. Vozniku bo namenjen osrednji zaslon TFT, na katerem se bo ob zagonu motorja prikazala posebna grafika, posvečena novemu modelu Hilux 2019 Special Edition. Tudi daljinski upravljalnik je zasnovan posebej za ta model in ponuja skico sprednjega dela avtomobila.


Pri snovanju posebne različice je bilo upoštevano čedalje večje povpraševanje po poltovornjakih, na katere prisegajo uporabniki z aktivnim življenjskim slogom.


Vse različice avtomobila so opremljene tudi s sodobnimi varnostnimi tehnologijami, ki so združene v sistem Toyota Safety Sense*. Ta vključuje sistem za zaznavanje trka PCS z dnevnim in nočnim zaznavanjem pešcev in dnevnim zaznavanjem kolesarjev, prilagodljivi radarski tempomat ACC, zaznavanje prometnih znakov RSA, opozorilo pred nenamerno zapustitvijo voznega pasu LDA. Hilux je opremljen tudi s hidravličnim servo volanom, ki vozniku pomaga pri ohranjanju vozila na sredini voznega pasu in pri tem po potrebi izmenično uporablja zavore sprednjih in zadnjih ter levih in desnih koles.


Novi 2019 Hilux Special Edition bo na evropskih trgih na voljo od avgusta 2019.


* Vsebina in specifikacije tehnologij, vključenih v sistem Toyota Safety Sense, se lahko razlikuje glede na posamezni trg in lokalne cestne razmere.