TOYOTA ФИНАНС

Naj tvoja motivacijska misel ponese olimpijce!


Motivacija je največja skrivnost življenja, njena draž pa se skriva v tisočerih obrazih in izrazih. Priložnost, ko lahko navijči sporočimo motivacijsko misel olimpijskim in paralimpijskim športnikom, da jim dodatno razpremo krila, jih ponesemo naprej in jim vlijemo moči, je edinstvena! Toyota Slovenija vam ekskluzivno ponuja enkratno priložnost, da vaša beseda vzpodbude potuje v Tokio, da ohrabri in še dodatno vzpodbudi olimpijske in paralimpijske športnike.



Zaupajte nam vašo motivacijsko misel, ki bo jo želeli posvetiti športnikom! Najboljše bomo zbrali, nagradili in izdali v motivacijski knjižici, ki bo športnike pospremila v Tokio. Ne odlašajte, časa imate do vključno 1. julija!

Kako sodelujem pri zbiranju motivacijskih misli?

1. Prijavite se v spletni prijavnici za sodelovanje v eksluzivni akciji.
2. Naložite si aplikacijo Strava, ustvarite svoj profil in se pridružite klubu Onkraj meja.
3. Opravite športno aktivnost – tek, kolesarjenje, hoja, vadba.
4. Fotografirajte se pri opravljanju športne aktivnosti, pri objavi fotografije dodajte #onkrajmeja in označite profile družbenih omrežij @toyota_si.
5. V klubu Onkraj meja na Stravi, na osnovni strani pritisnite znak + (publish a post) in kreirajte objavo z motivacijsko mislijo, ki jo sporočate našim športnikom.
6. Med vsemi zbranimi mislimi bomo izžrebali atraktivne športne nagrade in še dodatno nagradili najboljše misli, ki bodo objavljene v posebni motivacijski knjižici, ki bo s športniki letela v Tokio.


PRIJAVITE SE TUKAJ


Nagradni sklad

Med vsemi, ki boste oddali motivacijsko misel za naše športnike, bomo najboljše misli nagradili. Izbrane nagrajence bomo objavili v Stravi, obvestili vas bomo pa tudi po elektronski pošti.

- 100x športne nogavice Onkraj meja
- 10x športne majice Onkraj meja
- 20x kape s šiltom
- 3x kolesarski dres Onkraj meja
- 3x delavnica dinamične vožnje z Andrejem Jerebom



Dobrodošli v klubu ONKRAJ MEJA na Stravi

Pojdimo skupaj onkraj meja. Šport povezuje, daje upanje in gradi skupnost.

https://www.strava.com/clubs/onkrajmeja

Slovenska bakla bo prepotovala vseh 212 občin v Sloveniji, povezala naša srca, vsi pretečeni kilometri pa bodo odmevali v vzpodbudo našim športnikom tam daleč onkraj meja v Tokiu. Prispevajte kilometre in motivacijsko misel za čisto moč olimpijcev in paralimpijcev. Vsak kilometer pomeni odločitev za korak izven cone udobja, za zdravo in motivirano družbo. Še niste začeli, vas je strah? To je priložnost za spremembo, za nekaj več. Ne bojte se, mi bomo z vami. #StartYourImpossible

Kako naložim aktivnost na Stravo?

Strava je spletna in mobilna platforma, družabno omrežje za športnike, kjer beležite vaše športne aktivnosti, do nje pa lahko dostopate preko spletne strani https://www.strava.com/ ali preko mobilne aplikacije (prenesite aplikacijo “Strava” za iOS ali Android). Vašo športno aktivnost (tek, kolesarjenje, pohod ali vadbo) lahko naložite na več načinov. Vse možnosti nalaganja aktivnosti na Stravo si preberite na spletni povezavi, najpogostejše pa navajamo spodaj:

· prenos / sinhronizacija preko vaše GPS naprave (Garmin, Polar, Suunto, Sigma, Fitbit, Mio …),
· sinhronizacija z vašo aplikacijo (Garmin Connect, Endomondo, Runkeeper),
· naložite fajl (GPX) preko vašega računalnika v aplikacijo,
· ročno dodajte aktivnost (V aplikaciji na mobilnem telefonu tapneš znak + in izbereš “Manual Activity”, izbereš in vpišeš aktivnost).

Naj povemo še to – ko si enkrat naredite profil na Stravi in se pridružite klubu Onkraj meja, se bodo vaše aktivnosti avtomatsko sinhronizirale z vašo tekaško uro (npr. Garmin) in aplikacijo (npr. Garmin Connect) in vam ne bo potrebno ničesar dodatno nalagati. Na začetku preverite, potem pa boste videli, da je vse skupaj zelo enostavno.

Tecite, hodite, kolesarite, vadite in fotografirajte: Motivirajte!

Ko opravili športno aktivnost, naredite spominsko fotografijo, jo objavite na družabnih omrežjih, pri objavi pa dodajte #ONKRAJMEJA ter označite profil dru @toyota_si. Vse bomo z veseljem pregledali.

Fotografija s teka, osvojenega vrha, kolesarskega izleta bo širila moč športa. Šport povezuje, daje upanje, opogumlja, vzgaja, širi veselje, krepi telo in prebuja duha, dviga ponos in gradi skupnost, podira meje v glavi, v naravi, v državi, ustvarja identiteto, rešuje in zaposluje, postavlja izzive in ideale, piše zgodovino, ustvarja junake in navdušuje množice. Šport nas dela žive.