e-naročilo na servis Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin

Corolla Sedan

Mi naredimo hibrid. Vi naredite Corollo.

Poraba
od

4,5

l/100 km

Prikazane vrednosti emisij osnaževalcev zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi. Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti. Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: www.toyota.si/why-toyota/environment/worldwide-harmonized-light
Zapri
Pokaži pravno obvestilo

Naslednja generacija hibridne vožnje

Limuzinska različica Corolla je prvič na voljo kot hibrid in ponuja živahno vožnjo zaradi novega inovativnega hibridnega pogonskega sklopa s samodejnim polnjenjem. Najbolje prodajani avtomobil na svetu s popolnoma novim pristopom k oblikovanju in inženirstvu zagotavlja vse: zglajeno novo zunanjost, popolnoma spremenjeno notranjost, številne elemente nadgrajene tehnologije in, kar je verjetno najpomembnejše, izboljšane varnostne funkcije. Limuzina Corolla se vrača – boljša kot kdajkoli prej.Zasnovana za mesto, izdelana za več

Stilna, učinkovita in udobna nova Corolla ponuja užitek v vožnji ne glede na vaš življenjski slog. Ne glede na to, ali vozite v mestu ali na avtocesti, boste deležni prednosti, ki jih ponuja hibridni pogonski sklop s samodejnim polnjenjem, in zanesljivosti, po kateri je znana Toyota.

Zasnovana, da izstopaLimuzina Corolla daje izrazit občutek moči, zaznamujejo jo izpopolnjene gladke linije ter široka in hkrati aerodinamična karoserija. Njena značilna zunanjost ima številne moderne podrobnosti, vključno z LED-lučmi, kromiranimi elementi in 18-palčnimi platišči iz lahke kovine v dveh odtenkih.

Izpopolnjena, prostorna in udobnaNotranjost ponuja premišljene tehnološke rešitve in najboljše udobje v tem razredu za vsakega potnika, poleg tega je sproščujoča in priročna. S pametnimi prostori za shranjevanje, dovolj prostora za noge in visokokakovostnimi podrobnostmi boste na potovanju uživali enako kot na cilju.

Ikona za sodobne časeLimuzina Corolla je izdelana s platformo Toyota New Generation Architecture (TNGA) in zagotavlja izjemno vožnjo na vseh področjih. Od izboljšanega vzmetenja in dinamične vodljivosti do nizkega težišča in 1,8-litrskega bencinskega hibrida – limuzina Corolla je popolna moderna ikona.

Galerija

Nova Corolla je osvojila 5 zvezdic
na varnostnem testu EURONCAP

 

 

Nova Corolla je dosegla najvišjo oceno in vseh 5 zvezdic v novem strožjem varnostnem preizkusu EURO NCAP 2019, zahvaljujoč novi platformi TNGA in izboljšanem varnostnem sistemu Toyota Safety Sense , ki je na voljo v vseh različicah Corolle kot standardna oprema. Spoznajte več

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.