Proace City Hero

PROACE CITY

Veselo na delo

Vsako delo šteje

Proace City, kompaktno lahko gospodarsko vozilo z velikimi ambicijami, vam bo pomagalo vsako delo opraviti z odliko. To tehnološko dovršeno vozilo odlikujeta brezhibna povezljivost in napreden električni pogonski sklop. Proace City z novim namenskim videzom je prilagodljiv, okreten in pripravljen, da vašo dejavnost popelje na višjo raven.

Toyota Professional

Naša obljuba

Toyota Professional je vaš poslovni partner za lahka gospodarska vozila, ki zagotavlja nadomestna vozila, zavarovanje, ekspresni servis in pomoč na cesti. Naša celovita ponudba storitev bo izpolnila vse vaše poslovne potrebe.

Toyota Relax

Naše jamstvo Toyota Relax zagotavlja popolno varnost. Vsako novo ali rabljeno vozilo Toyota ima 3-letno garancijo, ki ji ob vsakem servisu sledi še dodatno jamstvo za obdobje 12 mesecev oz. 15.000 prevoženih kilometrov*. *Do 10 let ali 200.000 km, kar nastopi prej.

Pomoč na cesti

Toyotina pomoč na cesti vam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, doma in v tujini, ter vam zagotavlja pomoč pri okvari vozila, avtovleko in po potrebi hotelsko nastanitev.

Nadomestna vozila

Ko vaše vozilo potrebuje vzdrževanje, lahko s storitvijo Toyota Professional rezervirate nadomestno.

Financiranje in zavarovanje

Toyota Professional ponuja prilagojeno financiranje in lizing za podjetja ter vrsto zavarovalnih rešitev, prilagojenih vašim potrebam.

Vaša izbira

Proace City za vsako opravilo

Proace City je kompaktno in vsestransko lahko gospodarsko vozilo, primerno za različne poklice in dejavnosti. Po zaslugi dveh različic karoserije, dveh dolžin in možnosti električnega pogonskega sklopa pri njem ni sklepanja kompromisov – modularni Proace City ponuja prav vse. 

  • Pogonski sklopi

    Moč izbire

    Ker ima vsako podjetje drugačne potrebe, je Proace City na voljo z vrsto naprednih pogonskih sklopov, vključno z električnim pogonom ter naprednimi bencinskimi in dizelskimi motorji. Proace City Electric zagotavlja učinkovito in skoraj neslišno delovanje, paleta motorjev z notranjim zgorevanjem z nizkimi emisijami pa združuje vozne lastnosti z izjemno učinkovitostjo porabe goriva.

A Proace City ready to go to work

Mobilna pisarna

Vaš delovni prostor na poti 

Proace City z inteligentno notranjostjo, prilagojeno življenju na cesti, združuje udobje s številnimi priročnimi funkcijami. Po zaslugi mirne klimatizirane kabine z digitalnim kombiniranim instrumentom in možnostjo izbire med dvema ali tremi sedeži boste na cilj vedno prispeli sproščeni in pripravljeni na delo. 

The Proace City’s premium , well-appointed interior

Varnost

Varen, varnejši, najvarnejši

Proace City je opremljen z vrhunsko varnostno tehnologijo, ki vas podpira na poti. Toyotini varnostni sistemi predstavljajo celovit sklop tehnologij aktivne varnosti, ki 24 ur na dan, 7 dni v tednu skrbi za varnost vas in drugih udeležencev v prometu. Proace City vas varuje tako v mestu kot na ostalih cestah.

Dodatna oprema

Prilagojeno vašemu življenjskemu slogu

Toyotina originalna dodatna oprema vam bo pomagala iti dlje, narediti več in uresničiti ambicije. Na voljo je vse od strešnih nosilcev in vlečnih kljuk do nosilcev za smuči in kolesa. S to obsežno ponudbo premišljeno zasnovane in kakovostno izdelane dodatne opreme izkoristite celoten potencial svojega novega vozila Toyota. 

A Proace City with its rear doors open