Toyota Proace Hero

Proace

Veselo na delo

Pripravljen na vsako nalogo

Proace je vaš novi vsestranski poslovni partner, bolj zmogljiv kot kadar koli prej. Njegova kombinacija tehnologije in večnamenskosti se vedno znova izkaže. Ker ima vsako podjetje drugačne potrebe, je tudi Proace prilagodljiv ter ponuja različne možnosti sloga karoserije, dolžine karoserije in pogonskega sklopa.

Toyota Professional

Naša obljuba

Toyota Professional je vaš poslovni partner za lahka gospodarska vozila, ki zagotavlja nadomestna vozila, zavarovanje, ekspresni servis in pomoč na cesti. Naša celovita ponudba storitev bo izpolnila vse vaše poslovne potrebe.

Toyota Relax

Naše jamstvo Toyota Relax zagotavlja popolno varnost. Vsako novo ali rabljeno vozilo Toyota ima 3-letno garancijo, ki ji ob vsakem servisu sledi še dodatno jamstvo za obdobje 12 mesecev oz. 15.000 prevoženih kilometrov*. *Do 10 let ali 200.000 km, kar nastopi prej.

Pomoč na cesti

Toyotina pomoč na cesti vam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, doma in v tujini, ter vam zagotavlja pomoč pri okvari vozila, avtovleko in po potrebi hotelsko nastanitev.

Nadomestna vozila

Ko vaše vozilo potrebuje vzdrževanje, lahko s storitvijo Toyota Professional rezervirate nadomestno.

Financiranje in zavarovanje

Toyota Professional ponuja prilagojeno financiranje in lizing za podjetja ter vrsto zavarovalnih rešitev, prilagojenih vašim potrebam.

Vaša izbira

Proace za vsako opravilo

Zakaj bi sklepali kompromise, ko gre za vaše delovno vozilo? Proace z dvema možnima dolžinama karoserije, več možnostmi vrat in štirimi različnimi slogi karoserije, vključno s furgonom, izvedbo z dvojno kabino, kombinirano izvedbo in izvedbo s ploščadjo, je vse, kar potrebujete.

  • Pogonski sklopi

    Moč izbire

    Ne glede na vaše zahteve ima Proace ustrezen pogonski sklop za vas. Izbirate lahko med dvema dizelskima motorjema ali učinkovitim električnim pogonom. Proace Electric je enostaven za uporabo in omogoča celodnevno vožnjo, zato predstavlja pametno rešitev za vaše tovorne potrebe.

The versatile Toyota Proace on site

Vaša pisarna na poti

Proace, ki je opremljen s pametnimi rešitvami, predstavlja pametno mesto za delo in potovanja. Udobna kabina je opremljena s klimatsko napravo in zložljivo mizico, sedeži z oporo in ergonomski gumbi pa zagotavljajo, da boste na cilj vedno prispeli sproščeni in pripravljeni na akcijo.

The Proace’s roomy and flexible interior