e-naročilo na servis Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin

NOVA TOYOTA C-HR HYBRID

NOVA TOYOTA C-HR HYBRID

od 29.390 €

Novi 2,0 Hybrid Dynamic Force (184 KM) C-LUB

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez prethodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate AC Fri-Mobil d.o.o.. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.

NOVA TOYOTA C-HR HYBRID

V ZMAGOVALNI PONUDBI

 

S HIBRIDNIM BONUSOM 1.900 € Predstavljavamo vam Zmagovalno ponudbo novega močnejšega hibrida 2,0 Hybrid Dynamic Force (184 KM), ki vas čaka pri pooblaščenih prodajalcih Toyota vozil. Izpostavljamo bogato opremo C-LUB, ki med drugim vsebuje:

 

• Streha v črni barvi (Bi-tone)
• 18 palčna lita platišča C-LUB
• Dodatno zatemnjena stekla zadaj
• "Piano black" A in B stebrički
• Ogrevana sprednja sedeža
• Električno nastavljiva ledvena opora na voznikovem sedežu
• Voznikov in sovoznikov sedež nastavljiv po višini
• Smart Entry & Push Start sistem za samodejno odklepanje vozila in zagon motorja s pritiskom na gumb
• Brisalci s senzorjem za dež
• Samodejna zatemnitev notranjega vzvratnega ogledala
• Samodejno poklopljivi zunanji ogledali
/


• Toyota Safety Sense®, napredni paket aktivne varnosti:

- PCS (Pre Collision System) Sistem predhodne zaznave in opozorila na morebitni trk (vključno s pešci) s samodejno aktivno pomočjo pri zaviranju
- LDA (Lane Departure Alert) Sistem opozarjanja ob nenamerni menjavi voznega pasu, s samodejno pomočjo pri usmerjanju
- AHB (Auto High Beam) Sistem samodejnega uravnavanja dolžine svetlobnega snopa
- RSA (Road Sign Assist) Sistem prepoznavanja prometnih znakov
- ACC (Adaptive Cruise Control) Prilagodljiv radarski tempomat (deluje od 0 km/h, razen pri ročnem menjalniku nad 40 km/h)

Cena 28.990 € velja za osnovno opremo modela.Hibridni bonus je obračunan kot popust na redno ceno. Ponudba velja na vseh Toyota C-HR HYBRID modelih. Za celotno Zmagovalno ponudbo se obrnite na vam najbližjega pooblaščenega prodajalca Toyota vozil.Toyota ProTect zaščitni premaz vam je ob nakupu novega vozila na voljo 30% ugodneje, z nakupom premaza vam nudimo tudi 5 let jamstva na obstojnost premaza.
Velja le za kupce novih vozil Toyota in zunanjega premaza Toyota ProTect; vse podrobnosti preverite v AC Fri-Mobil d.o.o.
Cjenici i katalozi

 

 

 

 

  

 

  


Cena ne vključuje stroškov priprave.

10-letno jamstvo velja ob rednih testih hibridne baterije (HHC) na 1 leto ali 15.000 prevoženih km (kar nastopi prej) pri pooblaščeni prodajno-servisni Toyotini mreži.

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez prethodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate pooblaščenega Toyotinega partnerja. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.Brezplačno preizkusite novo Toyoto C-HR Hybrid

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.