Garancija

Garancija

Pri znamki Toyota so stranke vedno na prvem mestu zato veliko pozornost posvečamo ugodju in dobremu počutju svojih kupcev. Zavedamo se, da je Toyota nepogrešljiv del vašega življenja, nekaj, na kar se zanašate vsak dan. Za popolno zadovoljstvo smo za vas pripravili program dodatnega jamstva, s katerim bomo z vami ob vsaki morebitni nevšečnosti, ki bi jo lahko imeli z vašim vozilom.

Splošna garancija

Priznano visoka stopnja kvalitete vozil Toyota nam dovoljuje, da vam dolgoročno zagotovimo to kvaliteto. Tako prejmete splošno garancijo za obdobje 3 let oziroma 100.000 kilometrov – v prvem letu celo brez omejitve kilometrov. Za hibridna vozila velja 3 letna splošna garancija, za hibridni sklop pa velja 5 letna garancija oziroma 100.000 km. 

Splošna garancija zajema tudi vleko vozila do najbližje pooblaščene servisne delavnice za vozila znamke Toyota in sicer v primeru, če vaše vozilo ni v voznem stanju, razlog pa je mogoče pripisati napaki, ki je zajeta v garancijskih pogojih (Eurocare).

 

DO 10 LET JAMSTVA

TOYOTA RELAX

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu vzdrževanja Toyota Relax!

Servisiranje pri pooblaščenem servisu Toyota pomeni, da bodo za vaš avtomobil skrbeli izkušeni in strokovno usposobljeni mehaniki, ki pri svojem delu uporabljajo izključno originalne rezervne dele.

Naročite se na servis in Toyota Relax program jamstva se bo podaljšal za dolžino enega servisnega intervala - vse dokler ne bo vaš avtomobil dosegel starosti 10 let oziroma bo imel 160.000 prevoženih kilometrov (kar nastopi prej).

Program jamstva Toyota Relax se lahko aktivira ob opravljenem rednem vzdrževanju in spoštovanju splošnih pogojev, kritje programa pa traja en servisni interval, kakršnega je proizvajalec predpisal za vaše vozilo. Program jamstva Toyota Relax se lahko obnovi in s tem ponovno aktivira ob vsakem predpisanem rednem vzdrževalnem posegu pri izbranem pooblaščenem servisnem partnerju Toyota in velja do naslednjega rednega vzdrževalnega intervala.

 

Korozijska garancija

 

Vsekakor pa vam pri vašem novem vozilu nudimo tudi garancijo na korozijsko perforacijo od znotraj navzven za obdobje 12 let ne glede na prevožene kilometre in pa 3 letno garancijo na površinsko korozijo in barvo, prav tako brez omejitve pri prevoženih kilometrih.