e-naročilo na servis Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin

RAV4 HYBRID

RAV4 HYBRID

33.200 €

2.5 COMFORT 4x2 / TSS® eCVT

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez prethodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate AC Fri Mobil d.o.o.. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.

RAV4 HYBRID

Hibridni bonus 1.900€ in kasko zavarovanje


Značaj športnega terenca s slogom in sodobno tehnologijo

Pisalo se je leto 1994, ko je Toyota predstavila prav poseben avtomobil, s katerim je esenco klenosti svojih terenskih vozil postavila tudi na asfalt v kontekst vsakdanje osebne mobilnosti in za vedno spremenila avtomobilsko pokrajino. Da, pri Toyoti so bili med prvimi, ki so se drznili pogledati onkraj togosti avtomobilskih razredov ter so domišljiji in vozniški drznosti prižgali zeleno luč. Toyota RAV4 je postavila standarde novemu rodu SUV-avtomobilov, cestnih terencev. S tem strojem je svoboda vozniškega duha dobila nove razsežnosti: »Pojdi kamorkoli!«

 

Sprostite se in si zagotovite 10 let brezskrbnega lastništva z jamstvom Toyota Relax.
To zmore le Toyota!AKCIJSKA PONUDBA: 33.200 €

EKO FINANCIRANJE: 269 € NA MESEC

Predstavljamo vam ponudbo zmogljivega, športnega terenca RAV4, ki vas čaka pri pooblaščenih prodajalcih Toyota vozil. Bogata oprema Elegant Black vsebuje:

✔ Toyota Touch 2 multimedijski prikazovalnik
✔ Hibridni pogon z možnostjo EV načina (samo električni pogon)
✔ Bi-LED žarometa s samodejno nastavitvijo višine snopa
✔ Samodejna klimatska naprava z dvopodročnim delovanjem
✔ Bluetooth® sistem za prostoročno telefoniranje
✔ Toyota Touch 8” multimedijski prikazovalnik
✔ Smartphone povezljivost (Apple Carplay in Android Auto*)
/


Odkrijte številne prednosti, ki jih ponuja nakup avtomobila Toyota
Toyota zavarovanje

Paket storitve Toyota Eurocare

Nagrajujemo lojalnost

 

10 let jamstva za hibridno baterijo
Staro za novoZaupajte nam, kako vas lahko kontaktiramoPovežite se neposredno s prodajalcem vozil Toyota ali izpolnite obrazec in naš predstavnik vas bo kontaktiral v najkrajšem času.
Naši prodajalci vam lahko vsak delovni dan med 8. in 17. uro (v soboto med 9. in 13.) pojasnijo vse podrobnosti, ki vas zanimajo.
slide 5 AC-FRI MOBIL, Celje
Maja Gorenc
051 601 625
maja@fri-mobil.si
slide 5 AC-FRI MOBIL, Celje
Anja Križnik
051 332 559
toyotaprodaja@fri-mobil.si
Brezplačno preizkusite Pridobite ponudbo Kontakt Staro za novo Vozila na zalogi

 

   


Znesek financiranja 19.680 € / EOM 4,38%

Izračuni so informativne narave in niso zavezujoči za sklenitev posla. Mesečni obrok temelji na informativnem izračunu na dan 29. 3. 2021 v trajanju 84 mesecev. Slike so simbolične.


10-letno jamstvo velja ob rednih testih hibridne baterije (HHC) na 1 leto ali 15.000 prevoženih km (kar nastopi prej) pri AC Fri Mobil d.o.o..

 
Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez prethodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate AC Fri Mobil d.o.o.. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.