Proace

Proace

KOMBI, KI PONUJA VSE, KAR POTREBUJETE.
Toyota Proace

Ne glede na vaše delovne naloge je Proace pravo gospodarsko vozilo za vas.

Če ste lastnik majhnega podjetja, se vam pogosto zdi, da opravljate več pokličev hkrati. Z vozilom Proace ste kos vsem zahtevam. Na voljo v treh dolžinah – kompaktni, srednje dolgi in dolgi – petih oblikah karoserije, s prepričljivo nosilnostjo in praktično dostopnostjo, udobnim sistemom Smart Cargo in inteligentnimi rešitvami za mobilno pisarno, ima Proace rešitev za vsako delo.

Toyota Proace

Kakovosten Toyotin servis

Toyotin servis kot zanesljiv partner poslovnim uporabnikom z vozili Proace zagotavlja pričakovano raven kakovosti in strokovnosti. Naši tehniki so usposobljeni v skladu z najvišjimi standardi, uporabljajo samo originalne dele in nudijo cenovno ugodne storitve. Z odlično ponudbo glede kakovosti in cene ter udobnimi rešitvami za vse potrebe servisiranja je Toyota pravi ponudnik v hitrem tempu življenja.

Toyota Proace

Partner za vsako delo

Lahko gospodarsko vozilo PROACE je zasnovano tako, da izpolni vse vaše zahteve, ne glede na to, ali ste majhno začetno podjetje ali rastoča družba.

PROACE GALERIJA

Relax_HomepageNew_2886x2496_Slo

Občutite popolno brezskrbnost - do 10 let jamstva Toyota Relax

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.
Spoznajte več