Nova Toyota C-HR

TOYOTA ФИНАНС

Še bolj hibriden, še bolj povezan, še bolj ikoničen


• Novi 2,0-litrski hibridni pogonski sklop s 184 konjskimi močmi se pridružuje izboljšanemu 1,8-litrskemu hibridnemu pogonskemu sklopu s 122 konjskimi močmi. • Novi multimedijski sistem s povezavama Apple CarPlay™ in Android Auto™.
• Vizualna osvežitev sprednjega in zadnjega dela avtomobila.



Nova Toyota C-HR ponuja bolj raznovrstno izbiro pogonskih sklopov, novi multimedijski sistem in oblikovno osvežitev, ki še dodatno poudarja ikonično zasnovo avtomobila.

Izboljšanemu 1,8-litrskemu hibridnemu pogonskemu sklopu s 122 konjskimi močmi se pridružuje novi 2,0-litrski pogonski sklop Hybrid Dynamic Force s 184 konjskimi močmi. Kupci imajo tako možnost izbire med več izjemno energijsko učinkovitimi pogonskimi sklopi, ki jih odlikujeta majhna poraba goriva in nizke emisije C02. 1,8-litrski pogonski sklop v ozračje izpusti le 109 g/km, 2,0-litrski motor pa 118 g/km (po standardu WLTP).

 

 


Poleg tega je nova Toyota C-HR opremljena z novim multimedijskim sistemom, ki vključuje tudi povezavi s pametnim telefonom Apple CarPlay™ in Android Auto™.

Hkrati pa nova Toyota C-HR ostaja zvesta svoji ikonični vizualni identiteti z drznimi kupejevskimi linijami, s katerimi izstopa iz množice. Sprednji in tudi zadnji del avtomobila sta bila deležna oblikovne osvežitve in nekaterih novih detajlov. Ti še dodatno poudarjajo ikonično podobo avtomobila, ki ga še vedno odlikuje tudi atraktivna cestna podoba.

Sprednje in zadnje luči so zasnovane v najnovejši tehnologiji LED z dnevnimi lučmi (DRL). Na sprednjem delu so smerokazi integrirani v sprednji projektor. Zadaj pa je nova kombinacija luči povezana s svetleče se črnim spojlerjem, kar skupaj ustvarja izrazito čisto in hkrati dinamično podobo.

Nova Toyota C-HR ponuja novi 2,0-litrski pogonski sklop Hybrid Dynamic Force, ki generira 184 konjskih moči. Ob tem pa ga odlikujejo tudi odlične zmogljivosti in izjemna energijska učinkovitost.

 


Na voljo je tudi izboljšani 1,8-litrski hibridni sistem. Tako lahko kupci po novem izbirajo med dvema hibridnima pogonskima sklopoma.

Avtomobil je deležen tudi dinamičnih izboljšav sistema EPS, ki zagotavlja še natančnejši občutek krmiljenja. Različica z 2,0-litrskim pogonskim sklopom ima tudi novo vzmetenje, ki izboljšuje udobje vožnje in hkrati ohranja odlično krmiljenje.

Vse različice pa so opremljene tudi s paketom NHV, ki še dodatno zmanjšuje prenašanje hrupa v potniško kabino.

 


Novi C-HR ponuja tudi novi multimedijski sistem, ki izboljšuje možnosti povezovanja z različnimi napravami in po novem podpira tudi povezavi Apple CarPlay™ in Android Auto™. Navigacijski sistem pa ponuja brezžično posodabljanje zemljevidov (over the air), kar voznikom omogoča preprosto in brezskrbno vožnjo po evropskih cestah.