TOYOTA ФИНАНС

Toyota edina zagotavlja do 10 let garancije za poškodbe pnevmatik

  • Posebni program tudi po izteku splošnega tovarniškega jamstva nudi dodatno 10-letno garancijo (do 185.000 prevoženih  kilometrov) za poškodbe pnevmatik.
  • Dodatna garancija vključuje brezplačno pomoč na cesti, prevoz vozila na pooblaščeni servis in popravilo oziroma menjavo poškodovane pnevmatike.

 

Spoštovanje strank ter skrb za njihove želje in potrebe je že tradicionalno ena izmed temeljnih vrednot znamke Toyota. V tem duhu že 85 let nastajajo vozila, ki so zasnovana v skladu z najvišjimi standardi kakovosti in se vedno znova uvrščajo na najvišja mesta seznamov najbolj zanesljivih vozil. A ne gre le za izdelovanje vozil, tovrstna filozofija se uspešno prenaša tudi na zagotavljanje in izboljševanje uslug, storitev in posebnih ugodnosti. Vse to izhaja iz zavedanja, da je avtomobil nepogrešljivi sestavni del sodobnega življenjskega sloga, zato mora svojega lastnika v vsakem trenutku navdajati z zaupanjem, mirnostjo in brezskrbnostjo. Z vsem tem v mislih je bil ustvarjen dodatni garancijski program za poškodbe pnevmatik, s pomočjo katerega Toyota kot sploh prva avtomobilska proizvajalka podpira lastnike vozil ob morebitnih tovrstnih nevšečnostih na cesti.

Po izteku splošne triletne tovarniške garancije pri znamki Toyota ponujajo dodatno garancijo za poškodbe pnevmatik, ki zagotavlja brezskrbno vožnjo do desetega leta starosti vozila (oziroma 185.000 prevoženih kilometrov, kar nastopi prej). Dodatno jamstvo za poškodbe pnevmatik je možno pridobiti v sklopu podaljšane garancije Toyota Relax, ki je pogojena z rednim vzdrževanjem vozil na enem izmed pooblaščenih servisov znamke Toyota. Dodatna garancija traja en servisni interval, ki znaša 12 mesecev (oziroma 15.000 prevoženih kilometrov, kar nastopi prej).




Dodatna garancija za poškodbe pnevmatik vključuje prevoz vozila do pooblaščenega servisa znamke Toyota, kjer bo strokovno tehnično osebje po pregledu glede na stanje poškodbe pnevmatike popravilo obstoječo pnevmatiko ali jo zamenjalo z novo. Vse zgoraj navedene storitve so za imetnike dodatne garancije za poškodbe pnevmatik popolnoma brezplačne.

Tovrstna garancija predstavlja dodatno potrditev kakovosti vozil znamke Toyota in hkrati izžareva popolno predanost brezhibnosti in varnosti. To je le še en izmed številnih načinov, s katerimi želi Toyota lastnikom vozil svoje znamke omogočiti čim bolj udobna, zadovoljna in predvsem brezskrbna potovanja.